German » English

Translations for „Andreas Ivanschitz“ in the German » English Dictionary (Go to English » German)

Examples from the Internet (not verified by PONS Editors)

Der 1. FC Köln verlor die Partie bei der TSG Hoffenheim 1899 mit 1:2, mit 0:1 unterlag Hannover 96 im Heimspiel gegen den FSV Mainz 05 . Diese Partie war in die Verlängerung gegangen.

Mainz erzielte das 1:0 durch Andreas Ivanschitz , in der Nachspielzeit gab es einen Foulelfmeter für Hannover , den Didier Ya Konan schoss , aber Torwart Christian Wetklo abwehren konnte .

Die in der Bundesliga seit langem sieglosen Gäste jubelten, Hannover fand sich drei Tage nach dem 2:1 gegen den FC Bayern in der Bundesliga auf dem Boden der Tatsachen wieder.

Cologne lost 2-1 at TSG Hoffenheim 1899 and Hanover suffered a 1-0 home defeat at the hands of FSV Mainz 05 in a match that went to extra time.

After taking the lead through Andreas Ivanschitz in 93rd minute , Mainz survived a last minute penalty for Hanover when Didier Ya Konan ’ s shot was saved by goalkeeper Christian Wetklo .

The visitors, who have been without a league win for the past eight matches, celebrated whilst Hanover came back to earth three days after their 2-1 victory over Bayern Munich in the Bundesliga.

Die Besucher hatten Pech, als nach 32 Minuten der finnische Torhüter Lucas Hradecky versuchte, den Ball wegzuschlagen, aber Marc Janko so unglücklich traf, dass sich der Ball hinter ihm ins leere Tor senkte.

Für Hradecky wurde es nicht besser , als Martin Harnik höher sprang und für Österreich das zweite Tor einköpfte und auf der Linie wurde er von Andreas Ivanschitz geschlagen , was den großartigen Abend für das Heimteam vollendete .

Für die Finnen wird es nur ein schwacher Trost sein, das Tor des Abends geschossen zu haben, Timo Furuholms kluger Volleyschuss zum 3:1 in der letzten Minute.

de.puma.com

The visitors hardly helped themselves when with 32 minutes on the clock Finnish goal keeper Lucas Hradecky attempted clearance hit Marc Janko and looped over him into an empty net.

Things did n’t get any better for the Hradecky who was out jumped by Martin Harnik to head in Austria ’s second and beaten from the spot by Andreas Ivanschitz to cap off a great night for the home team .

The Finns will get little consolation from scoring the goal of the game, Timo Furuholm’s smart volley to make it 3-1 in the last minute.